středa 23. března 2016

Venkovní žaluzie chrání před slunečním žárem příbytky a zboží vystavené ve výloze

Pořízením venkovních žaluzií zjistíte, že se dá s tímto kvalitním stíněním dosáhnout velice úsporného větrání. 
Jak je to možné? 
Venkovní žaluzie totiž dovedou pohltit sluneční paprsky dřív, než proniknou do interiéru. Díky těmto žaluziím můžete plynule regulovat pronikání slunečního světla dovnitř místnosti. K pozitivům venkovních žaluzií patří také fakt, že zabraňují přehřívání pokojů a jiných místností, kde jsou nainstalovány. 

Venkovní žaluzie Climax jsou vyhlášeným produktem, jež dodáváme na tuzemský trh. Vyjma venkovních žaluzií jsou zájemcům k dispozici jiné stínící prvky jako pergoly, látková stínění, markýzy, vše v různém barevném provedení a rozmanitých typologií.  

Zaměřme se nyní na oblíbený produkt, který právě s příchodem delších slunečních dnů bývá žádaným zbožím. Nemusíte být majitelem rodinného domku, abyste si pořídili venkovní žaluzie, tento účinný způsob venkovního stínění se dá instalovat také před okna běžného bytu. Skvělé stínící vlastnosti jsou příčinou, proč jsou venkovní žaluzie velice populární také před výlohami obchodů. 

Pokud máte ve vitríně vystavené zboží, jež může snadno podlehnout zkáze kvůli slunečním paprskům, venkovní žaluzie s polohovatelnými lamelami jsou výtečným řešením, jak zboží – maso, mléčné výrobky, cukrovinky – ochránit. Můžeme tedy tyto žaluzie doporučit majitelům řeznictví, cukráren i prodejen s potravinami.

venkovní žaluzie
Venkovní žaluzie Climax
Venkovní žaluzie Climax nabízíme ve vícero variantách, kdy se hledí na rozměry žaluzií, typy lamel i způsoby ovládání. Prohlédněte si bedlivě naše produkty, neboť některé venkovní žaluzie se dají instalovat nad okna již postavené nosné zdi, ale s některými žaluziemi je třeba počítat ještě před započetím rekonstrukce či stavby domu. Jsme schopni vám zodpovědět dotazy, nejasnosti, stejně jako poskytneme zevrubné technické informace i rady před stavebními úpravami.    


Žádné komentáře:

Okomentovat